BIURO POZA SCHEMATEM – COWORKING W WARSZAWIE

lead-1.jpg
Szczegóły

Powierzchnia: 2300 m2

Projekt: VIII.2017 - IX.2017

Zdjęcia: JMW ARCHITEKCI

Projekt strefy recepcji, strefy konferencji, strefy chillout z kuchnią i jadalnią.

Zadaniem postawionym przed pracownią było zaaranżowanie przyjaznej i funkcjonalnej przestrzeni do pracy wspólnej. Projekt zakładał podział wnętrza na dwie zasadnicze strefy - „customer and partner area” z recepcją i salą konferencyjną oraz część integracyjno-chilloutową z kuchnią i jadalnią. Z ideą miejsca opartego na interakcji i współpracy pomiędzy jego użytkownikami dobrze koresponduje ciepła, nowoczesna stylistyka. Naturalne drewno pozwoliło stworzyć prostą w formie i elegancką bazę wystroju wnętrza, którą przełamuje mocny, geometryczny akcent kolorystyczny oraz ażurowa dekoracja z betonu, pełniącą rolę ściany działowej. Lekki i przejrzysty charakter przestrzeni dopełniają elementy w stonowanych odcieniach bieli, beżu, a także czerni.

jmw-cybernetyki-01.jpg
jmw-cybernetyki-03.jpg
jmw-cybernetyki-02.jpg